topleft
spacer
spacer
Céginformáció
spacer
Körkötött kelmék
spacer
Textil festés
Zefir-Color logo
spacer
spacer
Raktárhelyiségek
spacer
Elérhetőség
spacer
Sitemap
top left top right
spacer separator Főoldal    separator Textil festés    spacer
Textil festés

festőgépA piaci helyzet változásának megfelelően cégünk is folyamatosan fejlődött az elmúlt években. Ennek köszönhetően kötödénk mellett mára egy jól felszerelt festödével is rendelkezünk, amely nemcsak kelme nagykereskedésünk igényeit elégíti ki, hanem lehetővé teszi bérfestés vállalását is.

Festödénk új olasz és német HT festőgépekkel és festőkádakkal rendelkezik. Ezen felül Famatex Rama kikészítőgépünk, Danti Paolo bolyhozógépünk, valamint Ahiba Easydye laborgépünk segít a minőségi termelésben. Az általunk használt festékek és vegyszerek Svájcból származnak, ezek használata szintén magas minőségű kelmék gyártását teszi lehetővé.

Festödénk elsősorban saját nagykereskedésünket látja el kelmével. Rendelésre a meglévő színválasztékunkon felül bármilyen egyedi színt ki tudunk festeni laborgépünk segítségével, rövid határidőn belül.

 
Nagykereskedésünk ellátásán kívül körkötött kelmék bérfestését is vállaljuk, amely magában foglalja a laborban történő színkeverést és a festés-kikészítés munkafolyamatait is.

Zefír-Color Kft., Budapest 1044, Váci u. 40. Tel.: 06-1-360-3811top of page
bottom left left2 right right
netsoft